Свържете се сега

Facebook

ISO Сертификат

Онлайн тест: Разбери бързо и лесно дали EyeSTAR може да ви помогне с нашия тест

Започни теста

Навършили ли сте 18 г. или повече?

Не Да

Имате ли някакво кръвотечение (дължащо се на заболяване на кръвта)?

Не Да

Бременна ли сте?

Не Да

Диоптерът Ви променял ли се е с повече от 0,5 последните 6 месеца?

Не Да

Диабетик ли сте?

Не Да

Имате ли психично (ментално) заболяване?

Не Да

Имате ли някакво заболяване на роговицата (кератоконус или ектазия)?

Не Да

За съжаление Вие може да не сте подходящ.

Повтори

Presby-lasik

Пресби LASIK е най-новият метод за лазерно лечение на далекогледство. Далекогледството е състояние на окото, което обикновено настъпва след 40-годишна възраст. То е резултат от загуба на еластичност на лещите на очите и отпускане на сухожилията, което разтяга лещите за акомодация (които пък се увеличават с годините).  Тъй като това е свързано с възрастта, далекогледството не може да бъде избегнато. Когато лещите Ви губят еластичност те по-трудно се фокусират върху близко разположените предмети. Така материалът, който четете или предметът, който разглеждате, трябва да бъде държан все по-далече и по-далече. Очите трябва де напрягат повече за да се фокусират, което може да предизвика умора и главоболие.  С годините всеки получава далекогледство в някаква степен.
 
Главният симптом за далекогледство е замъглеността на близките предмети и неспособност за фокусиране върху предмети, разположени близо до очите Ви. Заедно с това се появяват и главоболието и умората на очите като и двете могат да се утежнят когато се опитвате да четете или гледате неща на слаба светлина. Далекогледството може лесно да бъде диагностицирано чрез очен преглед.

Какво е Пресби LASIK?

Пресби LASIK е специално използване на метода Кю-LASIK, при който кривата на роговицата може да бъде оформена според потребностите на пациента.   Ние предпочитаме да коригираме напълно доминиращото око (окото, с което гледате когато правите снимка) за далечно виждане. Роговицата на другото око чрез аблация се оформя по специален начин, така че да има зони за близко и далечно виждане с оптимизиран процес за естествен размер на зеницата.  При този процес пациентите може да имат решение за проблема им с далекогледството без да жертват  качеството на виждането надалеко. Това означава, че с Пресби LASIK пациентите могат да виждат добре далечни и близки предмети без никакви отблясъци или ореоли и да карат кола дори при трудни нощни условия.

Кои не са подходящи за Пресби LASIK?

  • Хора на възраст под 40 години;
  • Хора, които са неподходящи за LASIK процедура;
  • Хора, които имат каратакт.

Видео мненияПокажи всички

Пациентите за EyeSTARПрегледай

 Съветвам всеки, който се колебае да вземе решение и да се подлежи на лазерна корекция, защото след всичко виждам ИДЕАЛНО!... (виж оригинала)

Таня Ангелова

Галерия снимкиПрегледай