Свържете се сега

Facebook

ISO Сертификат

Онлайн тест: Разбери бързо и лесно дали EyeSTAR може да ви помогне с нашия тест

Започни теста

Навършили ли сте 18 г. или повече?

Не Да

Имате ли някакво кръвотечение (дължащо се на заболяване на кръвта)?

Не Да

Бременна ли сте?

Не Да

Диоптерът Ви променял ли се е с повече от 0,5 последните 6 месеца?

Не Да

Диабетик ли сте?

Не Да

Имате ли психично (ментално) заболяване?

Не Да

Имате ли някакво заболяване на роговицата (кератоконус или ектазия)?

Не Да

За съжаление Вие може да не сте подходящ.

Повтори

Какво е EyeSTAR LASIK?

Преди LASIK (Айстар ЛАСИК)

Ще бъдете подложени на подробен преглед. Ако носите меки контактни лещи трябва да ги свалите 1 седмица преди прегледа и лечението с лазер, а за твърди и газ-пропускливи лещи този период е поне 3 седмици.

В деня на прегледа, моля не поставяйте на лицето и очите си - грим, крем, овлажнител, парфюм или лосион за бръснене. Не пийте твърде много напитки с кофеин. Тъй като лазерното оборудване се държи в помещение с ниска температура, моля погрижете се да носите топли и удобни дрехи. Ако лазерното Ви лечение ще бъде проведено през деня, носете си слънчеви очила, които се продават без лекарско предписание.

Преди извършването на LASIK Вие ще бъдете подробно информирани за процедурата и ще Ви бъде казано, как ще се чувствате по време на всяка стъпка. След като Ви подготвим психически и попълним необходимите документи, започваме медицинската подготовка.

Ние в придаваме голямо значение на подготовката за лазерно лечение, тъй като вярваме, че успешното лечение зависи в голяма степен и от нея. В края на подготовката за процедурата Вие ще бъдете напълно информирани и готови за процедурата и ще знаете какво да очаквате. Ако се чувствате удобно и смятате, че сте достатъчно информирани, започваме процедурата LASIK.

Междувременно, нашите хирурзи ще отговарят на въпросите Ви и ще работят по техническите аспекти на лазерното Ви лечение като въвеждат данните за очите Ви в лазерното устройство. Нашите медицински сестри и лазерни техници ще подготвят лазерното оборудване и ще калибирират лазера и останалото оборудване. Също така, те ще пуснат и любимата ви музика и ще подготвят DVD записващото устройство за да запишат лечението Ви. Успехът на лечебната процедура LASIK (ЛАСИК) в (Айстар) зависи от множество фактори, в това число -  най-модерната технология, опитни хирурзи, персонал обучен да предоставя услуги на VIP лица, както и висококачествени грижи за подготовката и удобството на пациентите.
 

Стъпка по стъпка LASIK (Айстар Ласик)

Стъпка 1: Преглед преди лечението

Очна Лазерна Клиника Един от нашите хирурзи ще Ви направи комплексен очен преглед. Това не е "рутинен" очен преглед, а комплексен 2-часов преглед за цялостна преценка на състоянието на очите Ви и за това дали сте подходящи за LASIK и какъв вид лечение би бил най-подходящ конкретно за Вас.

Прегледът на очите Ви включва измерване на дебелината на роговицата, топография на роговицата, томография на роговицата, изготвяне на карта на очите, оценка на текущото предписание за очите Ви, острота на зрението, размер на зениците при слаба светлина, наличие на катаракти, глаукома или други заболявания.

По време на очния преглед ние ще поставим капки в очите Ви за разширяване на зениците, с цел да прегледаме по-добре очните Ви дъна. За получаване на по-добри резултати за рефрактивната грешка на очите Ви, ще поставим капки за временно прекратяване на акомодацията на очите. Това може да предизвика замъгляване на виждането на близко разстояние и чувствителност към светлина в продължение на няколко часа.

След успешно завършване на предварителния преглед, ние ще Ви помогнем за по-нататъшната Ви подготовка за лечебната процедура. Ще Ви дауказания за спазване преди и след лечението.

Стъпка 2: Лечение LASIK

Очен преглед Преди да пристъпим към лечението, ние ще Ви обясним всяка стъпка от процедурата. Ще Ви попитаме каква музика предпочитате, или ще Ви пуснем музика направо от Вашия ID/MP3/ipod. След като отговорим на всички Ваши въпроси, и след като се уверим, че се чувствате добре, ще започнем лечението Ви с масаж.

- Очите Ви ще бъдат почистени и ще Ви бъдат поставени анестезиращи капки.
- Ще Ви бъде предложено успокоително лекарство, което може да откажете да вземете.
- Ще бъде използвано приспособление за придържане на клепачите, за да се избегне мигането.
- По време на процедурата ще бъдете помолени да се фокусирате върху една зелена светлина.

Стъпка 3: След лечението - време е за сън!

лазерна операция на очите След лечението ще Ви помолим да легнете и да си починете в самостоятелна стая. След кратък преглед на очите Ви, ще Ви определим час за след-оперативен преглед на следващия ден и ще Ви придружим до хотела Ви.

След лазерното лечение можете да очаквате няколко часа дискомфорт - напр. усещане за наличие на чуждо тяло в очите, парене и сълзене. Най-добре е след процедурата да заспите и затова LASIK лечението се прави късния следобед или вечерта.

На следващия ден вече можете да се върнете към ежедневието си, но с една разлика - без очила и лещи. Възстановяването на зрението е изключително бързо. При ниските до средни предписания, над 80% от желаното зрение се достига дори през първия ден.

 

Видео мненияПокажи всички

Пациентите за EyeSTARПрегледай

Изключителен професионализъм и напълно безполезнено...... (виж оригинала)

Цветелина

Галерия снимкиПрегледай