Свържете се сега

Facebook

ISO Сертификат

Онлайн тест: Разбери бързо и лесно дали EyeSTAR може да ви помогне с нашия тест

Започни теста

Навършили ли сте 18 г. или повече?

Не Да

Имате ли някакво кръвотечение (дължащо се на заболяване на кръвта)?

Не Да

Бременна ли сте?

Не Да

Диоптерът Ви променял ли се е с повече от 0,5 последните 6 месеца?

Не Да

Диабетик ли сте?

Не Да

Имате ли психично (ментално) заболяване?

Не Да

Имате ли някакво заболяване на роговицата (кератоконус или ектазия)?

Не Да

За съжаление Вие може да не сте подходящ.

Повтори

Как ще стане пътуването?

Практически аспекти за Вашето пътуване за LASIK в Истанбул.

 • Ако носите контактни лещи, моля свалете ги поне 1 седмица преди първоначалния очен преглед (за меки контактни лещи) или 3 седмици (за твърди контактни лещи).
   
 • Трябва да планирате да останете в Истанбул поне 1 нощ, за предпочитане са 2 нощи. Ако желаете лечението Ви да бъде проведено в същия ден, трябва да пристигнете сутринта.  
   
 • Ако желаете да Ви организираме престоя, моля изпратете ни имейл с информацията за Вашето пътуване, така че да можем да Ви посрещнем на аерогарата/автогарата и да организираме трансфера Ви до хотела, или до очната ни клиника, според програмата Ви.  
   
 • За нас ще бъде удоволствие да организираме пътуването и резервацията Ви в хотел. АйСТАР сътрудничи с няколко хотела в Таксим (близо до района на АйСТАР) в центъра на Истанбул, които предлагат преференциални цени на нашите пациенти
   
 • Обикновено персоналът в хотелите и в забележителностите в района на Истанбул говори английски и немски език. В персонала на АйСТАР има хора с роден английски, немски, италиански, испански, японски, руски, български, румънски или френски език. Разбира се, ако времето позволява, ние ще Ви заведем да разгледате забележителности или ще Ви помогнем да се пазарите на Големия пазар (Grand Bazaar).
   
 • Моля уверете се, че сте си записали час, защото приемаме ограничен брой пациенти (10) дневно. За да си запишете час по телефона, моля позвънете на тел. 0896 622 857 или изпратете имейл на адрес bg@eyestar.us

 

 

Видео мненияПокажи всички

Пациентите за EyeSTARПрегледай

Надявам се да срещна още много хора като Вас по пътя си...... (виж оригинала)

Диана Йорданова

Галерия снимкиПрегледай