Свържете се сега

Facebook

ISO Сертификат

Онлайн тест: Разбери бързо и лесно дали EyeSTAR може да ви помогне с нашия тест

Започни теста

Навършили ли сте 18 г. или повече?

Не Да

Имате ли някакво кръвотечение (дължащо се на заболяване на кръвта)?

Не Да

Бременна ли сте?

Не Да

Диоптерът Ви променял ли се е с повече от 0,5 последните 6 месеца?

Не Да

Диабетик ли сте?

Не Да

Имате ли психично (ментално) заболяване?

Не Да

Имате ли някакво заболяване на роговицата (кератоконус или ектазия)?

Не Да

За съжаление Вие може да не сте подходящ.

Повтори

Екипът на EyeSTAR


Репутацията на LASIK се дължи отчасти на опита и участието на нашите хирурзи: най-добрите хирурзи в тази област, които лично ще участват във всяка стъпка от процедурата.

Лекарите на са някои от най-опитните и квалифицирани хирурзи в областта на лазерната корекция на зрението, които имат опит още от ексимер лазер серен № 001 - първият лазер разпространяван по търговски начин. За разлика от други хирурзи, които извършват различни видове хирургически интервенции, нашите хирурзи се занимават само с очни лазерни рефрактивни процедури. Всички наши хирурзи и целият ни медицински персонал имат практически опит и/или са преминали специализации в чужбина - в най-добрите университети и медицински центрове. Мнозина от нашите хирурзи са преминали стаж по рефрактивна хирургия във водещи световни болници и медицински училища.
   
Успехът на LASIK е резултат от работата на нашите хирурзи по време на всяка стъпка от процедурата LASIK, която се извършва под надзора на нашия медицински директор. От отговаряне на всички Ваши въпроси, през преглед за това дали сте подходящи за операция, до действителното Ви лечение, бъдете сигурни, че опитен офталмолог ще се грижи за Вас, а не помощници или оптици.

 
Управленски екип на


Д-р Исмаил Гюркан Челиккол (Ismail Gurkan Celikkol), Медицински Директор

Д-р Исмаил Гюркан Челиккол е роден в Одрин през 1965 г. След като завършва средно образование в Галатасарай, той завършва Медицинско училище към Университета в Истанбул, а след това започва работа в болницата "Beyoglu Research Hospital".

По-късно д-р Челиккол заминава за САЩ, където започва работа в Джон Хопкинс Юнивърсити като изследовател в департамента по биомедицина. След това заминава за Юнивърсити от Калифорния в Сан Диего, където работи като изследовател в различни изследователски проекти свързани с роговицата на окото и системи за изкуствен интелект. По време на престоя си в САЩ д-р Челиккол е изучавал рефрактивна хирургия в известни лазерни центрове в САЩ и в Европа.

Д-р Челиккол имаше идея за създаване на лазерен център в Турция, който да се занимава изключително с лазерна хирургия и да използва най-фините системи и най-добрите технологии в света и същевременно да поддържа стандарти равни, или дори по-добри, от тези в центровете в САЩ и по света. През 1999 г. мечтата му се превърна в действителност - LASIK Institute беше създаден. Така беше създаден и здравният туризъм в Турция, тъй като 90 % от пациентите на LASIK идват от чужбина. 

Д-р Челиккол е световно известен като основател и директор на този институт и на множество други проекти. Интересите му са насочени към изкуствения интелект и той активно използва тази технология за да диагностицира проблеми на роговицата на окото.

Шахматът е едно от хобитата на д-р Челиккол, който притежава две награди от шампионати - 7-мо място в Европа и 2-ро място в Турция. Д-р Челиккол е член на организацията МЕНСА , говори свободно английски и френски езици.


Магистър Ясемин Юсуфоф (Yasemin Yusufoff) , Генерален Директор

yasemin@eyestar.us

Поздрави от Истанбул!

За мен е удоволствие да Ви пиша не само като мениджър, но и като пациент на . За първи път дойдох от Токио в Истанбул като пациент на . В продължение на 14 г. бях носила контактни лещи и се интересувах от LASIK, но не можех да намеря подходяща клиника в моя роден град Сан Диего, Ню Йорк (бакалавър от Ню Йорк Юнивърсити) или Токио (магистър от Интернешънъл Крисчън Юнивърсити).

Няколко неща ме впечатлиха в , включително технологията, приятелски настроеният екип и огромното количество време, което лекарят прекарваше с мен и отговаряше на въпросите ми. Лазерът в беше най-бързият и най-модерен лазер, за който бях чувала, заедно е един лазер, който току що беше получен в САЩ (в Харвард Медикъл Скул).  В веднага се почувствах като у дома си - лекарите говореха с мен на английски и знаех, че съм попаднала в добри ръце, тъй като лекарят отговаряше на всички мои въпроси подробно и търпеливо. За мен е удоволствие да бъда част от екипа на и да посрещам пациенти като Вас от всички държави по света в нашите първокласни клиника и институт.


Хирурзите в

Д-р Джезми Кахведжиоглу (Cezmi Kahvecioglu)  

Роден е през 1959 г. в Истанбул. Завършил е английска гимназия в Истанбул през 1978 г. и медицина в Истанбул Юнивърсити през 1985 г. Учил е офталмология в Юниверсити оф Лайън (Франция) между 1989 и 1991 г. Завършил е професионалното си обучение болницата Beyoğlu Eye Diseases Hospital между  1992 и 1994 г.

През 1994 г. започнал да работи като специалист в Laserex - първият център за лазерно лечение на очни заболявания в Истанбул. Бил е част от екипа, който е въвел в експлоатация ексимер лазера и LASIK хирургията за първи път в Турция.

Освен това е подготвил някои от първите международни публикации за рефрактивната хирургия. През същата година е одобрен за член на Американската академия по офталмология. Член е на Френското дружество за офталмология.  Представял е изследванията си на     многобройни национални и международни конгреси.

 

Д-р Ръдван Сайгълъ (Ridvan Saygili), Медицински Мениджър

Д-р Сайгълъ е роден в Газиантеп през 1937 г. и е завършил Медицинско училище към Университета в Истанбул през 1967 г. Между 1967 и 1971 г. е работил в болницата "Van Erics Primary Care". Специализацията си по офталмология е завършил през 1975 г. в болницата "SSK Istanbul Hospital" и е работил там като главен асистент до пенсионирането си през 1997 г. До 2005 г. е работил в болницата "Kadikoy Kizilay Primary Care".

 

Видео мненияПокажи всички

Пациентите за EyeSTARПрегледай

 Внимателни, професионалисти, просто няма какво да се притеснявате, изключително отзивчиви.... (виж оригинала)

М. Димитров

Галерия снимкиПрегледай