Свържете се сега

Facebook

ISO Сертификат

Онлайн тест: Разбери бързо и лесно дали EyeSTAR може да ви помогне с нашия тест

Започни теста

Навършили ли сте 18 г. или повече?

Не Да

Имате ли някакво кръвотечение (дължащо се на заболяване на кръвта)?

Не Да

Бременна ли сте?

Не Да

Диоптерът Ви променял ли се е с повече от 0,5 последните 6 месеца?

Не Да

Диабетик ли сте?

Не Да

Имате ли психично (ментално) заболяване?

Не Да

Имате ли някакво заболяване на роговицата (кератоконус или ектазия)?

Не Да

За съжаление Вие може да не сте подходящ.

Повтори

Стъпка по стъпка EyeSTAR

1. Получавате информация и резервирате час

Обаждате се на 0896 622 857 или пишете имейл на bg@eyestar.us. Cвързвате се с представителя ни в България - Цвети. Тя ще бъде на Ваше разположение през цялото време. Ще отговори на всички Ваши въпроси. Тя ще направи резервация на час в клиниката, заедно с нея ще изберете хотела, в който ще отседнете. Ние ще се погрижим и за резервацията на хотел. Хотелите, с които работим предлагат преференциални цени за нашите пациенти и се намират в центъра на Истанбул - Таксим.

2. Посрещане на автогарата или аерогарата

Отново представителката Цвети ще Ви попита за начина, по който ще се придвижите до Истанбул - градът на два континента. С най-голямо удоволствие ще Ви посрещнем на автогарата или аерогарата и ще Ви придружим до хотела Ви. След което отново ще Ви вземем от хотела и ще Ви срещнем с - световната клиника.

3. Първи ден 

Първия ден от Вашето пристигане в ще направим най-подробен преглед на Вашите очи. След като се окажете подходящи, същия ден ще Ви направим лазерното лечение. През цялото време ще имате възможността да се наслаждавате на превъзходни гледки и разбира се - на много вкусна храна. 

4. Втори ден

На следващия ден ще направим контролния преглед след лечението. Ще получите и доживотната си гаранция, която Ви дава право на неограничен брой прегледи и повторно лечение при нужда. След което ще имате възможността да се наследите на великолепния мегаград Истанбул с нови очи! Ще можете да изхвърлите очилата или лещите си в Босфора! Вече няма да имате нужда от тях! 

5. Екскурзия (включена е в уикенд пакетите)

Уикенд пакетът, който се организира почти всеки месец включва незабравима екскурзия в Истанбул. За повече информация за дати с уикенд пакет можете дали отполучите от меню "Уикенд в Истанбул" от сайта ни. Уикенд, който ще промени живота Ви!

6. Изпращане

Със сигурност ще Ви е трудно да се разделите с вълшебния град Истанбул. Ние ще имаме удоволствието да Ви вземем от хотела и да Ви изпратим отново до автогарата/аерогарата, откъдето ще отпътувате за България.

Видео мненияПокажи всички

Пациентите за EyeSTARПрегледай

Никога не бях сложила слънчеви очила...... (виж оригинала)

Виктория Стойнова

Галерия снимкиПрегледай