Свържете се сега

Facebook

ISO Сертификат

Онлайн тест: Разбери бързо и лесно дали EyeSTAR може да ви помогне с нашия тест

Започни теста

Навършили ли сте 18 г. или повече?

Не Да

Имате ли някакво кръвотечение (дължащо се на заболяване на кръвта)?

Не Да

Бременна ли сте?

Не Да

Диоптерът Ви променял ли се е с повече от 0,5 последните 6 месеца?

Не Да

Диабетик ли сте?

Не Да

Имате ли психично (ментално) заболяване?

Не Да

Имате ли някакво заболяване на роговицата (кератоконус или ектазия)?

Не Да

За съжаление Вие може да не сте подходящ.

Повтори

Защо Eyestar Lasik?

LASIK Institute: 25 години!

LASIK Institute, нашата очна клиника е продукт на многогодишни изследвания и отдаденост от страна на основателя д-р И. Гюркан Челиккол. Д-р Челиккол е известен изследовател на роговицата и невронни мрежи и е участвал в редица постдокторантски стипендии и изследвания в най-добрите лазерни центрове в САЩ.

Целта на д-р Челиккол при създаването на лазерната клиника в Турция, Истанбул е посветена на направата на VIP лазерно лечение, като се използват най-добрата система и най-новата и добра технология в света, както и да поддържа стандарти равни и дори по-добри от центровете в САЩ, Европа и по света.

Очна клиника е основана през 1999 г. и е водещ център на качествена лазерна корекция на зрението в Истанбул, където всеки пациент се лекува с голямо внимание, посреща се като крал и се изпраща като приятел. Очната клиника продължава да лекува хиляди пациенти от чужбина, което го прави единственото турско лечебно заведение, където 95% от пациентите са чужденци.

История:

 • 1988-1991: проведени са редица новаторски изследвания на д-р Челиккол по топографски промени на роговицата, които са причинени от рефрактивна хирургия. Същата година той изследва и развива невронните мрежи, софтуер за изкуствен интелект, на базата на коята система се оценяват ефектите от операцията върху повърхността на роговицата.
   
 • 1992: Д-р Челиккол разработва софтуер за конвергента, да анализира топографски данни на роговицата с VRML чрез интернет. Това е първата разработка за предоставяне на виртуална реалност за прегледите на роговицата под оперативен стрес. Д-р Челиккол продължава медицинските си изследвания в Университета на Джон Хопкинс и Университета на Калифорния в Сан Диего. През това време той също посещава много други болници и лазерни клиники. хирурзи започнаха очни лазерни процедури с помощта на първата в търговската мрежа лазер в света.
 • 1999: Д-р Челиккол се връща в Турция и основава очна клиника LASIK Institute в бляскавия булевард Bagdat Caddesi в Истанбул, първият и единствен LASIK лазерен институт на Турция, посветен само на лазерна операция на очите. започва здравния туризъм в Турция с първите пациенти от Германия, които са музиканти и разспространяват изключителното внимание и професионализма на в Германия. Всички процедури тогава в клиниката ни са били обезпечени с гаранция от 5 години.
   
 • 2000: Първото клинично изпитание за лекуване на заболяването кератоконус с UV светлина се извършва в . Това в крайна сметка се превръща в най-популярният метод за лечение на кератоконус в света и е решение за пациенти, при които се изисква трансплантация на роговица.
 • 2004: Очна клиника придобива най-бързият лазер в света: WaveLight Allegretto Eye-Q 400 Hz. Същата година центърът е бил преместен в Таксим, центъра на Истанбул, за да се улесни транспортирането, предвижването, хотел и разглеждане на забележителности от страна на пациентите.
   
 • 2005: става първата и все още единствената, намираща се очна клиника в Истанбул, в която се приемат максимум 10 пациенти на ден за максимално VIP обслужване. Работата на става международно известна и е включена в националната немска телевизия „ZDF” и немското списание „Focus”. Пациентите на са предимно немци, австрийски и холандци. придобива тестван лазер ACT, първият лазер, който прави лечения за пресбиопия. Тъй като той не отговаря на стандартите на очна клина , използването се прекратява.
   
 • 2006: става първата и все още е единствениата лазерена клиника за лечение на очи, която дава доживотна гаранция „Lifetime Care”. Американският пилот Камерън Нослер избира за лазерна операция на очите си, защото разполага с технология, която не се използва в САЩ към дадения момент. В анадолския вестник излиза статия за избора на Нослер. Пациенти от цяла Европа посещават Истанбул за лазерно лечение на зрението в след репортажи в пресата, включително и на корицата на важно списание на Швейцария „Facts”. 
   
 • 2007: излиза с изключителната си черта в националната телевизия на Швейцария SF1, като представител на здравния туризъм в Турция.   е награден с ISO 9001 - международни стандарти за качество. Това е сертификат за LASIK и услугата лазерно лечение на зрението от престижната и строга немска организация TUV - SUD. 
   
 • 2008: е първият лазерен център в Турция, който прави лечение на пресбиопия „PresbyLasik”.
 • 2009: гордо създава университет за бебета под марката „Baby University”, като проект за социална отговорност.
 • 2010: е първият и все още единственият лазерен център, който предлага лечение на очите с лазер на пациенти, които са с изключителна сухота в очите „S – Lasik”.
 • 2012: Публикувана е втората книга на мениджъра на , Ясемин Юсуфофф по положителна дисциплина за деца „Pozitif Disiplin”.
 • Днес: Хирурзите на са международно известни с академичните и хирургическите си умения. Те дават консултации, обучават и присъстват на конференции по цел свят, за оставане в челните позиции в областта. Нашите пациенти научават за най-новите разработки, направени от нашите хирурзи в тази област. Екипът на клиниката ни е известен с неговите постижения в областта на усилените грижи и говореното на много езици, включително и родния английски, немски, български, японски, френски, италиански, румънски, руски, турски и испански език.
 

 

Видео мненияПокажи всички

Пациентите за EyeSTARПрегледай

Съжалявам, че по-рано не съм взела решение...... (виж оригинала)

Донка Божинова

Галерия снимкиПрегледай